Miksi WOWW?

Tässä osiossa voisimme kertoa muutamalla sanalla, että miksi me uskomme WOWW.com:in olevan paras paikka loman ostamiseen. Edellyttäen tietysti sitä, että asiakkaana olet löytänyt kauttamme diilin joka sinua kiinnostaa.

1. Hinta
Pyrimme aina siihen, että kun WOWW.com julkaisee kimppadiilin, on se vähintäänkin 30% markkinahintaa edullisempi. Markkinahinnalla tarkoitamme isompien matkanjärjestäjien hintoja sekä hintaa, jonka asiakas joutuisi maksamaan, mikäli hän järjestäisi matkan itse kyseiseen tai vastaavanlaiseen matkakohteeseen. Syy miksi WOWW.com pystyy tarjoamaan kuluttajalle parempaa vastinetta rahalle, on valinnanvapauden rajoittaminen – myymme vain yhtä matkakohdetta kerrallaan, tietylle aikavälille ja ennalta määrätylle hotellille. Kaikessa yksinkertaisuudessaan: Valinnanvaraa on rajoitettu, mutta hinta on hyvä!

Mikäli olet järjestämässä omaa matkaasi, niin kannattaa ottaa huomioon myös kuljetukset lentokentän sekä hotellin välillä. Nämä kustannukset useimmiten aliarvioidaan ja vaikka tarkoitus oli säästää rahaa käyttämällä esim. julkisia, niin ehkä lomalla silti haluaa matkustaa mukavasti ja ilman turhaa stressiä.

2. Paras hinta-laatusuhde
Syy tähänastiseen menestykseemme on se, että olemme aina tarjonneet 4 – 5 tähden lomia, huomattavasti halvemmalla kuin kukaan muu. Me emme tarjoa asiakkaillemme mitään sellaista mihin me emme itse olisi valmiita matkustamaan ja tämä on meidän periaatteemme jokaisen uuden kimppadiilin kanssa, jota lähdemme rakentamaan.

Hinta-laatusuhteemme on aina kunnossa ja mikäli huomaamme, ettei lomamatkan kriteerit kohtaa meidän vaatimaamme tasoa, emme edes harkitse tällaisen tarjouksen julkaisua. Laadun on aina oltava hintaa korkeampi.

3. Matkatoimiston vakuus
Koska WOWW.com OÜ on lain mukaan luokiteltu pakettimatkojen järjestäjäksi, on meillä oltava Euroopan laajuiset vakuudet kaikille myydyille matkoille. Tämän takia on kaikilla meidän matkoillamme 100% vakuus – Sen verran mitä olemme keränneet varausmaksuja, sen verran olemme myös tallettaneet rahaa vakuutusyhtiön (Salva Kindlustuse AS) tilille. Tiedot meidän tämän hetkisestä vakuudesta löydät täältä.
Talvisesongille 2019/2020 WOWW.com OÜ nostaa vakuutensa liki 600 000 euroon.

4. Asiakaslähtöinen palvelu
Meille asiakaspalvelu on kaikki kaikessa. Liika itsensä kehuminen ei silti vakuuta ketään ja siksi haluammekin antaa linkin palautteisiin, jotka olemme saaneet Facebookin kautta. Palautteet löydätte täältä. Valitettavasti kaikki palautteet ovat tähän asti kirjoitettu pelkästään viroksi, mutta toivomme, että palautteiden yleisilme kertoo kaiken tarvittavan.Pildid / - Facebook rating
WOWW.com © 2019