Henkilötietosuoja

Asiakkaan henkilötietosuoja
WOWW.com OÜ:n henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii WOWW.com OÜ (Y- tunnus: 12843755, Laki 32, 12915 Tallin, Viro) (+372 600 3355 / info@woww.com) Tietosuojavastaava: Kristjan Kuutok, +372 600 3355 / kristjan@woww.com

Mitä henkilötietoja keräämme
- Nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
- Kotiosoite
- Tilinumero
- Ostohistoria sekä kustannukset
- Yhteydenottopyynnöt
- IP-osoite, verkkotunnistetiedot ja selaintiedot

Milloin keräämme henkilötietoja
- Kun asiakas tilaa uutiskirjeen
- Kun asiakas ennakkovaraa matkan itselleen/matkakumppanilleen
- Kun asiakas tekee maksusuorituksia matkanjärjestäjälle
- Kun asiakas lähettää yhteydenottopyynnön matkanjärjestäjälle tai jollekin kolmannelle osapuolelle (hotelli, lentoyhtiö, kuljetuspalvelu)
- Kun asiakas selaa WOWW.com verkkosivustoa

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä tiliäsi tai varaustasi, tarjota sinulle tuotteita sekä palveluita, joita haluat ostaa, sekä auttaa sinua muiden tilausten tai pyytämiesi hyvityksien kanssa.

Käytämme henkilötietoja, jotta pystymme käsittelemään tehdyt tilaukset sekä varaukset.

Kerättyjen henkilötietojen avulla pystymme analysoimaan asiakkaiden mieltymyksiä sekä ostokäyttäytymistä. Näihin tietoihin kuuluvat: Ostopäivämäärä, tuote, määrä, hinta sekä asiakastiedot.

Tilinumeroa käytetään maksujen palautukseen asiakkaalle.

Henkilökohtaiset tiedot, kuten sähköposti, puhelinnumero sekä asiakkaan nimi ovat tarvittavia, jotta asiakaspalvelutilanteet saataisiin ratkaistua.

Keräämme verkkosivuilla vierailevien IP-osoitteita sekä muita verkkotunnisteita, jotta pystymme parantamaan sekä lisäämään ominaisuuksia ja jotta voisimme parantaa asiakaskokemuksia sekä tarjontaa.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet
Henkilötietoja kerätään ja käsitellään, jotta asiakkaan kanssa tehdyt sopimukset pystyttäisiin toteuttamaan.

Henkilötietoja käsitellään, jotta pystyisimme täyttämään lakisäätäiset velvoitteemme (esim. järjestelyt sekä mahdolliset hyvitykset).

Asiakkaan henkilötietoja käsitellään myös seuraavissa tilanteissa ja vain silloin kun asiakas on antanut tähän suostumuksensa:
- Viranomaiset (turvallisuus, rajatarkastukset, tullit)
- Hätätilanteet (vakuutusyhtiöt, hoitohenkilökunta)
- Turvatoimet (onnettomuuksien välttäminen)
- Palvelun kehitys (markkinointi, analysointi, kehitys)

Osapuolet, joille henkilötietoja välitetään
Asiakkaiden henkilökohtaiset asiakastiedot siirretään asiakastukeen, jotta asiakkaiden ostohistoriaa pystyttäisiin hallitsemaan ja jotta asiakaskokemukset pystyttäisiin hoitamaan/ratkaisemaan.

Henkilötietoja välitetään myös kolmannelle osapuolelle (hotellit, lentoyhtiöt, kuljetusyritykset, IT- alan palveluntarjoajat), jotta asiakkaan ostama tuote pystytään järjestämään asianmukaisesti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Mikäli kaupantekoon tai tapahtuman toteuttamiseen tarvitaan kuriiria, on kuriirille luovutettava asiakkaan nimi, puhelinnumero, kotiosoite sekä sähköpostiosoite.

Koska verkkokauppa on palveluntarjoajan vastuulla sekä hallinnassa, siirretään asiakkaiden henkilötiedot kirjanpitoa varten palveluntarjoajalle.

Asiakkaiden henkilötietoja voidaan tarvittaessa välittää myös tietotekniikan palveluntarjoajille, jotta verkkokaupan toimintoja sekä tietoja pystyttäisiin ylläpitämään sekä kehittämään.

WOWW.com OÜ on henkilötietojen hallitsija sekä rekisterinpitäjä. WOWW.com OÜ välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot Maksekeskus AS:lle, joka toimii WOWW.com OÜ:n maksupalveluiden tarjoajana.

Turvallisuus ja pääsy tietoihin
Asiakkaiden henkilötiedot on tallennettu WOWW.com OÜ:n palvelimille ja nämä sijaitsevat Euroopan unionin jäsenvaltiossa sekä Euroopan talousalueen (ETA) jäsenvaltiossa. Henkilötietoja voidaan siirtää maihin, joissa Euroopan komissio on arvioinut olevan riittävä tietosuojataso, sekä Yhdysvaltojen yrityksille, jotka ovat sidoksissa Privacy Shield -järjestelyyn.

WOWW.com OÜ:n henkilökunnalla on pääsy asiakkaiden henkilötietoihin, joita he voivat käyttää ratkaistakseen verkkokaupan käyttöön liittyviä ongelmia ja voidakseen tarjota asiakastukea.

WOWW.com OÜ käyttää asiakastietojen suojaukseen sisäänrakennettuja sekä ulkopuolisia tietoturvatoimenpiteitä. Näiden avulla WOWW.com OÜ pystyy suojaamaan sekä hallinnoimaan asiakkaiden henkilötietoja tahattomilta, tahallisilta sekä laittomilta tapauksilta, joissa asiakkaiden henkilötiedot voisivat olla vaarassa.

Henkilötietojen jakaminen verkkokaupan (WOWW.com OÜ) sekä yhteistyökumppaneiden (esim. lentoyhtiö) välillä tapahtuu aina tehtyjen sopimusten mukaisesti. Rekisterinpitäjät ovat velvollisia tarjoamaan turvalliset sekä lainmukaiset takeet henkilötietojen jakamiseen.

Henkilötietojen saatavuus sekä muutokset
WOWW.com OÜ:n tilaukset sekä ostot suoritetaan ilman käyttäjätiliä. Asiakkaan itse antamiin tietoihin pääsee ottamalla yhteyttä WOWW.com OÜ:n asiakaspalveluun. Asiakkaalla on oikeus, milloin tahansa saada tiedot sekä kopiot omista henkilötiedoistaan. Tietojen kysely on maksutonta.

Suostumuksen peruuttaminen
Jos henkilötietojen käsittely perustuu asiakkaan suostumukseen, asiakkaalla on oikeus peruuttaa suostumus ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun sähköpostitse.

Henkilötietojen säilyttäminen
Verkkokaupan asiakastilin sulkeminen poistaa henkilökohtaiset tiedot, paitsi jos näitä tietoja on tarpeen ylläpitää kirjanpidon tai kuluttajariitojen ratkaisemiseksi. WOWW.com OÜ:llä ei ole käytössään asiakastili-palvelua.

Mikäli osto suoritetaan verkkokaupasta ilman asiakastiliä, ostohistoriaa säilytetään kolme vuotta.

Maksu sekä riitatapauksissa, henkilötietoja on säilytettävä, kunnes tapaus on selvinnyt tai kunnes tapauksen vanhenemisaika on täyttynyt.

Kirjanpidon kannalta tarpeellisia henkilötietoja on säilytettävä seitsemän vuotta.

Henkilötietojen poistaminen
Mikäli haluat, että henkilökohtaiset tietosi poistetaan, on teidän otettava sähköpostitse yhteys asiakaspalveluun.

Poistopyyntöön on vastattava viimeistään kuukauden kuluessa ja asiakastietojen poiston ajankohta on ilmoitettava asiakkaalle vielä erikseen.

Tietojen siirtäminen
Henkilötietojen siirtopyyntöihin (sähköpostitse) on vastattava viimeistään kuukauden kuluessa. Asiakaspalvelu varmistaa suostumuksesi ja ilmoittaa siirrettävien henkilötietojen siirron ajankohdasta vielä erikseen.

Suoramarkkinointiviestit
Sähköpostiosoitetta sekä puhelinnumeroa käytetään asiakkaan suostumuksella suoramarkkinointiviestinnän lähettämiseen. Jos asiakas ei halua saada suoramarkkinointi- ilmoituksia, voi hän peruuttaa nämä sähköpostin mukana tulevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Mikäli henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin (analyysi, profilointi), on asiakkaalla oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojensa käsittelyä sekä käyttöä, ilmoittamalla tästä suoraan WOWW.com OÜ:n asiakaspalveluun.

Riitatapausten ratkaiseminen
Henkilötietoihin liittyvät riitatapaukset pyritään aina ensisijaisesti ratkaisemaan asiakaspalvelun kautta (info@woww.com / +372 600 3355).

Valitukset voidaan välittää suoraan Viron tietosuojaviranomaiselle (info@aki.ee)